Incasso direct: sneller uw geld ontvangen!

Moet u te lang op uw geld wachten? Levert het innen van facturen veel frustratie op? Schakel dan Incasso Persoonlijk in.

Na ontvangst van uw opdracht sommeren wij schriftelijk, binnen 24 uur, uw debiteur om direct over te gaan tot betaling. Zonder kosten voor u, die worden namelijk geheel verhaald op uw debiteur. De kostenstructuur voor uw debiteur is zo opgesteld dat het voor hem aantrekkelijk is om snel te betalen.

Bij geen of onvoldoende reactie, brengen wij uw debiteur een persoonlijk bezoek. Doel van dit huisbezoek is vooral om uw debiteur de ernst van de situatie te laten inzien. We proberen tijdens dit bezoek -waarbij we altijd correct en vriendelijk blijven- alsnog een oplossing te vinden. Ter plaatse verrichten we direct een onderzoek naar de verhaalsmogelijkheden.

Wanneer uw debiteur dan nog niet betaalt, laten wij na overleg met u een gerechtelijke procedure starten om uw vordering alsnog te innen. De deurwaarder betekend aan de debiteur een dagvaarding. Mocht de debiteur om welke reden dan ook besluiten om zelfs tijdens de minnelijke fase nog niet mee te werken aan een oplossing dan dient onze rapportage als een gedegen onderbouwing voor de gerechtelijke procedure. 

Wacht niet te lang, want eerder uit handen, is eerder in handen! 

Vordering indienen

 

Wat zijn de kosten van incasso traject?

Kosten incasso?
Omdat we bij Incasso Persoonlijk van duidelijke taal houden en juist niet van ingewikkeld gedoe, brengen wij u als opdrachtgever van een normale incasso-opdracht geen kosten in rekening. Ongeacht het resultaat. Zo is het voor uw bedrijf altijd interessant om Incasso Persoonlijk in te schakelen.

No cure no pay
Om u niet voor onverwachte kosten te laten staan bengen wij u ook bij een eventuele niet geslaagde opdrachten, niets in rekening. Zo komt u bij ons nooit voor onverwachte kosten te staan. 

Meer weten over een incasso-traject? 
contact opnemen